Üniversitemiz Pakistan Yükseköğretim Fuarına Katıldı

Uluslararasılaşma konusunda her geçen gün sağlam adımlarla ilerleyen üniversitemiz yabancı öğrencileri üniversitemize kazandırmak amacıyla katıldığı yurtdışı eğitim fuarlarına 3 fuarla Pakistan’ı da ekledi.

Bu kapsamda 9-13 Mart 2014 tarihleri arasında Pakistan’da düzenlenen “Turkey Study Fair 2014” eğitim fuarlarında üniversitemizi temsilen; İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bedir, Mevlana Değişim Programları Kurum Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Burhan Ünal ile İletişim, Protokol ve Enformasyon Müdürü Mehmet Özbayram katıldı.

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bedir, Pakistan’ın yerel bir televizyon kanalına Üniversitemiz ve ülkemiz hakkında kısa bir demeç verdi.

Ülkemizden çok sayıda devlet ve özel üniversitenin yer aldığı eğitim fuarını Türkiye’nin Pakistan Büyükelçisi Babür Girgin ile Karachi Konsolos Yardımcısı Sercan Çelik de ziyaret etti. Karachi, Lahore ve İslamabad şehirlerinde düzenlenen eğitim fuarına katılımın yoğunluğu dikkat çekti.