Azerbaycan Üniversiteleri ile Protokoller Artarak Devam Ediyor

Kafkasya Üniversiteler Birliği üye üniversitelerince benimsenen bölge üniversitelerarası öğrenci ve öğretim üyesi akışını sağlamak ve bu coğrafyanın dillerini, kültürlerini, sosyo-ekonomik yeraltı ve yerüstü kaynaklarını incelemek ve ortak projelerle ortaya koymak prensibiyle çalışmalarına devam eden üniversitemiz ile Bakü Devlet Üniversitesi arasında Rektörümüz Prof. Dr. Tamer Uçar ve Bakü Üniversitesi Rektörü Abel Meherremov tarafından ikili anlaşma imzalandı.

Ayrıca Azerbaycan Turizm Üniversitesi Rektörü Jafar Oglu Jafarov ile de Üniversitemizde yeni kurulan Turizm Fakültemizle ikili çalışmalar yapılması yönünde fikir birliğine varıldı.

İmzalanan protokol ile üniversitemizin anlaşmalı olduğu ülke ve üniversiteler arasına Bakü Devlet Üniversitesi de girdi. Bu protokol ile iki üniversite arasında karşılıklı olarak öğrenci ve öğretim elemanı değişimi ve ziyaretleri yapılacak.